خواص روغن قهوه: ۱۵ فایده روغن اسانس قهوه و کاربرد آن

ساخت وبلاگ

اگر درباره خواص روغن قهوه چیزی نشنیده اید باید به شما بگوییم که روغن قهوه یا همان روغن اسانس قهوه کاربردهای متعددی در محصولات خانگی و زیبایی دارد و به همین دلیل کاملا شناخته شده است. این اسانس پرفایده از دانه‌های قهوه استخراج می‌شود. روغن اسانس قهوه معمولا با استفاده از روش‌های گوناگون عصاره گیری از دانه‌های درخت قهوه عربیکا به‌دست می‌آید. درست همانطور که رایحه ی دلفریب و روح بخش قهوه ما را سرشار از شادی و لذت می‌کند، عطر و بوی شگفت‌انگیز روغن اسانس قهوه نیز موجب تقویت روح ما می‌شود و همچنین فواید گوناگونی برای سلامت ما به همراه دارد.

خواص روغن قهوه

در ادامه این مطلب به بررسی فواید و کاربردهای گوناگون روغن قهوه می‌پردازیم.

۱.تقویت مزاج و خلق و خو

روغن اسانس قهوه در درمان اختلالات متعدد مرتبط با سیستم عصبی از جمله استرس، نگرانی و افسردگی بسیار موثر است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که توپک‌های پنبه‌ای را به این روغن شفابخش آغشته کرده و کنار تخت خود قرار دهید تا در مبارزه با تاثیرات افسردگی به شما کمک کند. رایحه ی دلفریب و روح بخش این اسانس به عنوان یک داروی ضدافسردگی عمل کرده و حال روحی شما را بهبود می‌بخشد. این رایحه قدرت تمرکز و توانایی متمرکز شدن را در شما تقویت می‌کند.

مطلب مرتبط:خواص قهوه :۲۰ بهترین خواص قهوه برای سلامتی

خواص روغن قهوه ۲.تقویت ایمنی

ویژگی‌های آنتی اکسیدانی روغن اسانس قهوه در تقویت و بهبود ایمنی شما دربرابر عفونت‌ها و بیماری‌های گوناگون بسیار مفید هستند. این ویژگی‌ها در بی‌اثر کردن رادیکال‌های آزاد مضر موثر بوده و بطور قابل توجهی از خطر آسیب سلولی پیشگیری می‌کنند. مطالعات پزشکی متعددی نسان می‌دهند که تاثیرات آنتی اکسیدانی این روغن عملکرد کبد شما را نیز تقویت کرده و خطر اختلال کبدی را به حداقل می‌رساند.

۳.مهار سلولیت ها

عصاره قهوه همچنین در پیشگیری از سلولیت( تجمع بافت چربی) به شدت موثر است. استفاده از لوسیون‌های حاوی این روغن موجب کاهش شکل گیری بیش از اندازه سلولیت‌ها روی پوست شما می‌شود.

۴.کمک به عملکرد سیستم تنفسی

بسیاری از درمانگران از روغن اسانس قهوه بعنوان نوعی بخوردرمانی استفاده می‌کنند. این روش در رفع گرفتگی بینی موثر بوده و مشکلات ناشی از گرفتگی بینی و قفسه سینه را تسکین می‌دهد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که چند قطره از این روغن شفابخش را در بینی ریخته و استنشاق کنید تا مجرای بینی گرفته شده تمیز شود و عملکرد سیستم تنفسی شما بهبود یافته و ملایم شود. بعلاوه، این اسانس در کاهش تب نیز موثر است.

خواص روغن قهوه ۵.افزایش اشتها

رایحه ی دلفریب و روح بخش این اسانس شگفت‌انگیز براحتی در تقویت روحیه، مزاج و جسم شما موثر بوده و تمایل برای غذاخوردن را در شما افزایش می‌دهد. باین ترتیب، این اسانس برای افرادی که از کمی اشتها رنج می‌برندو یا معمولا کم غذا میخورند، گزینه ی مناسبی خواهد بود.

مطلب مرتبط : مصرف همزمان قهوه و مشروبات الکلی چه تاثیری بر کبد دارد

۶.تاخیر در روند پیری

وجود مقادیر بالایی از ویتامین E، اسیدهای چرب، استرول ها و آنتی اکسیدان‌ها در روغن اسانس قهوه این محصول را به محافظت‌کننده خوبی دربرابر آفتاب سوختگی، تجزیه DNA و فعالیت زیان بار رادیکال‌های آزاد تبدیل می‌کند. این روغن از پیرشدن پوست در اثر نور خورشید جلوگیری می‌کند. شما باید این روغن درمان‌کننده را به منظور تقویت تولید کلاژن بصورت موضعی مصرف کنید. باین ترتیب پوستی نرم خواهید داشت و این روغن از ایجاد چین و چروک ها، پوستی زبر و خشن و چروک دور چشم جلوگیری خواهد کرد.

۷.مقابله با حالت تهوع

بوییدن اسانس دانه ی قهوه به شما کمک می‌کند تا از احساس تهوع ناخوشایند رها شوید. باین ترتیب، هرزمان که از علائم و نشانه‌های حالت تهوع رنج می‌برید، رایحه ی این روغن دلپذیر را استشمام کنید.

۸.نرم کردن ماهیچه‌های کشیده شده

میتوانید برای تسکین دردهای عضلانی و ماهیچه‌ای از روغن اسانس قهوه به عنوان یک داروی ضد درد موضعی استفاده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که این روغن را رقیق کرده و برای ایجاد آرامش در عضلات، آنها را با این روغن رقیق شده ماساژ دهید. همچنین می‌توانید با اضافه کردن چند قطره روغن اسانس قهوه به آب حمام، درد موجود در مفاصل و عضلات را کاهش دهید.

خواص روغن قهوه ۹.افزودنی غذایی

روغن اسانس قهوه گزینه مناسبی است که طعمی عالی و فوق العاده به برخی نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها ازجمله شربت ها، کیک ها، شکلات‌ها و شیرینی‌ها اضافه می‌کند.

۱۰.ترکیبی در رایحه درمانی( آروماتراپی)

تاثیرات شفابخش روغن اسانس قهوه موجب می‌شود که استفاده از این روغن در رایحه درمانی( آروماتراپی) برای درمان ذهن و جسم شما بسیار مفید و موثر باشد. رایحه ی شگفت‌انگیز این روغن باعث بهبود و تقویت هوشیاری ذهنی و حس خوب بودن می‌شود. پس می‌توان گفت که روغن اسانس قهوه ترکیبی اصلی در محصولات گوناگون رایحه درمانی، انواع شمع، عطرها، عودها و بسیاری دیگر از محصولات خانگی به شمار می‌رود.

خواص روغن قهوه ۱۱. مصرف دارویی

علاوه بر آنکه روغن اسانس قهوه در محصولات خوراکی و آشامیدنی بکار می‌رود، در مصارف دارویی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. خواص دارویی این روغن در بهبود سلامت شما تاثیر قابل توجهی خواهد داشت.

مطلب مرتبط : ۶ دلیل که کره در قهوه برای سلامتی شما مفید است

۱۲. درمان نیش و گازگرفتگی حشرات

استفاده موضعی از روغن اسانس قهوه در درمان گزیدگی و گازگرفتگی حشرات موثر است. این روغن مسکن بسیار خوبی بوده و درد و تورم حاصل از گزیدگی و نیش حشرات را کاهش می‌دهد. پس، هرزمان که به گازگرفتگی حشرات دچار شدید میتوانید با استفاده موضعی از این روغن سوزش آن را کاهش دهید.

۱۳. ترکیبی در محصولات مراقبت از پوست

روغن اسانس قهوه مصرف قابل توجهی در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی دارد. این روغن در انواع گوناگون محصولات زیبایی، لوسیون پوست، شامپو، شوینده سر و بدن، روغن ماساژ، کرم، رژلب و صابون به کار می‌رود. استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی حاوی روغن اسانس قهوه به شما در داشتن پوستی نرم و سالم کمک می‌کند.

خواص روغن قهوه ۱۴. بهداشت خوب

اضافه کردن چند قطره روغن اسانس قهوه به هنگام شستن حوله و لباس به شما کمک میکند تا وضعیت بهداشت خود را بطور قابل توجهی بهبود دهید. این روغن بوی بد و نامطبوع را از میان می‌برد. بعلاوه میتوانید با اضافه کردن چند قطره از این اسانس به هنگام شستشوی صورت خود، تاثیرات مطلوب آن را بر ذهن و جسم خود مشاهده کنید.

۱۵. درمان مو

بسیاری از سالن‌ها و مراکز ماساژ روغن اسانس قهوه را درمان مناسبی برای مو دانسته و از آن استفاده می‌کنند. استفاده از روغن در درمان مو به شما کمک میکند تا موهایی سالم و محکم داشته باشید.

برای اطلاع از خواص و فواید تغذیه ای و درمانی انواع میوه ها، سبزیجات ، خوراکی ها و … اینجا کلیک کنید.


ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – فاطمه یحیی

منبع: remediesandherbs

خواص روغن قهوه: ۱۵ فایده روغن اسانس قهوه و کاربرد آن

خواص روغن قهوه


(مشاهده ۲ نفر, فقط امروز)
هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

مجله کسب و کار بازدهی...
ما را در سایت مجله کسب و کار بازدهی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس bazdehi بازدید : 195 تاريخ : جمعه 30 تير 1396 ساعت: 1:46