۱۰ پیشرفته ترین کشور دنیا از نظر فناوری را بشناسید

ساخت وبلاگ

می‌توان گفت که اینترنت و تلفن همراه در مدت زمان بسیار کوتاهی دنیا را متحول کرده‌است. درواقع، اگر این امکان وجود داشت که کشورها را با فناوری کنونی‌شان ۲۰ سال به عقب برد، پیشرفت فناوری آن‌ها فراتر از باور بود. در این‌جا، ۱۰ پیشرفته ترین کشور دنیا از نظر فناوری را به شما معرفی می‌کنیم، از علوم کامپیوتر گرفته تا ابداعات پزشکی و مهندسی.

۱۰ پیشرفته ترین کشور دنیا از نظر فناوری را بشناسید

۱۰. روسیه

با آغاز به کار به‌عنوان یک هاب فناوری در اواخر جنگ جهانی دوم، بخش اعظم فناوری روسیه در جنگ سرد ریشه دارد. با وجود این‌که در اکثر موارد به‌خاطر مواد خام و صنایع ساخت تجهیزات نظامی خود شناخته شده‌است، روسیه سابقه‌ی طولانی در توسعه‌ی علوم پزشکی، شیمی و مهندسی دارد. در میان مهمترین دستاوردهای علمی روسیه می‌توان به این مورد اشاره کرد که روسیه اولین کشوری بود که یک ماهواره‌ی مصنوعی را در مدار زمین قرار داد، و رقابت بین‌المللی در فضا را آغاز کرد. همچنین روسیه در مورد فناوری هسته‌ای نیز نوآور است، و اولین کشوری است که اولین نیروگاه‌های هسته‌ای و رآکتورها را به‌عنوان منبع انرژی بنا کرد.

مطلب مرتبط: ۱۰ نکته جالب درباره استونی دیجیتالی ترین کشور جهان

۹. آلمان

آلمان به‌خاطر داشتن مهندسان بی‌نظیر شناخته شده‌است، و همواره در زمینه‌ی مهندسی مکانیک، فیزیک و الکترونیک شهرت خوبی داشته‌است. یکی از محبوب‌ترین ابداعات آلمان که کمتر مورد توجه قرار گرفته است توسعه‌ی فایل MP3 بوده‌است، که تا سال‌های اخیر فرمت غالب فایل‌های صوتی بود. برترین اقتصاد اروپا را دارد و درنتیجه بخش قابل توجهی از تولید ناخالص داخلیش به ترویج و ارتقای تحقیقات علمی اختصاص دارد، ازجمله تحقیقات مهندسی پزشکی، فناوری‌های جایگزین انرژی، و سرمایه‌گذاری در آموزش عالی برای حصول اطمینان از این‌که نسل‌های بعد نیز به همین اندازه شانس و فرصت نوآوری خواهند داشت.

۸. کانادا

کانادا غول خاموش دنیای فناوری است. با شرکت‌هایی مانند بلک‌بری و شاپیفای که امکان استفاده‌ی دیگر شرکت‌ها را از انقلاب فناوری فراهم می‌کنند، کانادا به الگویی مقبت برای کمک به دیگران به هر روش ممکن تبدیل شده‌است. به‌طور اخص، مونترال و آنتاریو هاب‌های توسعه‌یفناوری عظیمی دیده شده‌اند، حال آن‌که ونکوور بخش فناوری روبه‌رشدی دارد که در نتیجه‌ي انفجار فناوری تلفن همراه، رشد قابل توجهی داشته‌است. در راستای سرمایه‌گذاری عمده در آموزش، به‌ویژه در علوم کامپیوتر و مهندسی، کانادا در این فهرست قرار گرفته است.

۷. استونی

کشور غالبا نادیده گرفته شده‌ی استونی اخیرا برای خروج از سایه‌ی جماهیر شوروی سابق گام‌های بزرگی برداشته‌است. باوجود این‌که بزرگترین دستاورد اسمی این کشور در بازار بین‌المللی ساخت اسکایپ بوده است، هم دولت و هم زیرساخت‌های استونی همه تحول اساسی داشته‌اند. در واقع، بسیاری از برنامه‌ّهای دولت و سامانه‌های دولتی به‌صورت آنلاین هستند، از این‌رو اگر برای راه‌اندازی یک کسب و کار به مدارک تولد و شناسایی‌تان نیاز داشته‌باشید، به‌دست آوردن این اطلاعات از دولت در کسری از روزها و هفته‌هایی انجام می‌شود که در کشورهای دیگر طول خواهد کشید. اطلاعات بهداشت و سلامت نیز در این کشور بسیار جدی تلقی می‌شود، از سیستم زنجیره‌ی بلوکی مانند بیتکوین برای پیگیری و امنیت اطلاعات سلامتی شهروندان استفاده می‌شود. با تمرکز ویژه بر آموزش مهندسی نرم‌افزار و علوم کامپیوتر، حتی در مدارس ابتدایی، استونی به ستاره‌ای درخشان در میان کشورهای بلوک شرق تبدیل شده‌است.

۶. کره جنوبی

کره‌ی جنوبی به‌خاطر تعهد و علاقه‌اش به ورزش‌های الکترونیک (به‌ویژه Starcraft II) در این فهرست جایگاهی به خود اختصاص داده است. شرکت‌هایی مانند هیوندای و سامسونگ بستر زیادی برای جذب کارکنان و مبتکران دارند. با وجود یکی از شناخته‌شده‌ترین و اولین دانشگاه‌های مهندسی برق دنیا در سئول، مردم انتظار دارند کره‌ی جنوبی در این فهرست به رتبه‌های بهتری دست پیدا کند.

۵. چین

یک جمله‌ی معروف وجود دارد مبنی بر این‌که هر چیزی ساخت چین است. هرچند ممکن است این جمله درست نباشد، ولی بخش قابل توجهی از ابداعات و فناوری از این کشور سرچشمه می‌گیرد. باوجود این باور عمومی مبنی بر وجود فناوری منسوخ شده‌ای که باعث به‌خطر افتادن کارگران کارخانه‌ها و آلودگی می‌شود، چین در دو دهه‌ی گذشته برای بهبود شرایط در بخش‌های عمده از جمله روباتیک تلاش کرده‌است و به تولیدکنندگان تمام بخش‌ها، از قطعات کامیون گرفته تا آیپد کمک کرده‌است.

۴. اسرائیل

با قرار داشتن ویز، رقیب گوگل مپ، در اسرائیل، این کشور در ناوبری داخلی خود ابداعات بیشتری از خود نشان داده‌است. این کشور ابتدائا به‌خاطر پیشرفت‌های فناوریش از نظر قدرت نظامی شناخته شده‌است (مانند پیشرفت در مدل‌های پهپاد)، همچنین یک هاب برای پیشرفت علوم پزشکی و حتی خودروهای بدون سرنشین است. بسیاری از برندگان جایزه‌ی نوبل در اوایل ۲۰۰۰ از شیمی‌دانان و زیست‌شناسان اسرائیلی بودند، از این‌رو مؤسسه فناوری اسرائیل در سراسر دنیا شهرت زیادی دارد. همچنین همچنین در گسترش و پخش دانش و فناوری نیز بسیار خوب عمل کرده‌است، اسکنرهای ام آر آی، سی تی اسکن و اولتراسوند همه در این کشور ساخته شده‌اند و بررسی بدن را به‌صورت کامل امکان‌پذیر می‌کنند.

۳. هند

غالبا از بنگلور به‌عنوان دومین دره‌ی سیلیکون دنیا یاد می‌شود، و پیشینه‌ی زیادی در مناطق فناوری دنیا دارد، از این‌رو هند همیشه یک هاب فناوری بوده‌است و رتبه سوم این فهرست پیشرفته ترین کشور دنیا از نظر فناوری را نیز دارد. به‌نظرمی‌رسد نسل جدید فارغ‌التحصیلان هندی بیشتر به سمت توسعه‌ی تلفن همراه، تجارت الکترونیک و نوسازی صنعت خودروسازی در کشور گرایش پیدا کرده‌اند. هند همچنین یک برنامه‌ی فضایی جاه‌طلبانه دارد، این کشور در ۲۰۱۳ نخستین کشور آسیایی بود که به مریخ وارد شد، و اولین کشوری است که در اولین تلاشش به موفقیت رسیده‌است.

۲. ژاپن

اگر یک شهر در دنیا وجود دارد که نشان‌دهنده‌ی آینده باشد، این شهر توکیو در ژاپن است که رتبه دوم فهرست پیشرفته ترین کشور دنیا از نظر فناوری را هم از آن خود کرده است. با زیرساخت‌هایی مانند سامانه‌ی قطار که از فناوری فضایی برای آن استفاده می‌کند و بخش‌های کلی شهر که به شدت تحت تأثیر دانش فرهنگ اینترنت هستند، ژاپن هویت خود را به عنوان یک کشور پیشرفته به‌دست آورده است. با شرکت‌هایی مانند سونی، میتسوبیشی، نینتندو و تویوتا که همه در ژاپن هستند، این کشور قصد دارد به رشد فناوری در دنیا کمک کند.

۱. ایالات متحده

این کشور پیشرفته ترین کشور دنیا از نظر فناوری است. امریکا زادگاه دره‌ی سیلیکون، گوگل، و استارت‌آپ‌های تکنولوژی است که با نرخ حداقل صد استارت‌آپ در روز ظاهر می‌شوند، ایالات متحده میعادگاه تکنوفیل است. هرچند هنوز زیرساخت‌های تکنولوژی در این کشور در مقایسه با دیگر کشورها زیاد هم پیشرفته نیست، ولی بازار فناوری‌های آکادمیک و مصرف‌کننده در دهه‌ی گذشته رونق داشته‌است. این حققیت که برخی نام‌های بزرگ در عرصه‌ی فناوری، مانند مایکروسافت، به‌صورت یک پروژه‌ی خانگی شروع به کار کرده‌اند اصلا جای تعجب ندارد. این کشور با گرایش من می‌توانم هرکاری انجام دهم و کمی کله شقی، توانسته‌است جایگاه خود را به‌عنوان پیشرفته‌ترین کشور دنیا حفظ کند.


ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – فاطمه بختیاری دزفولی

منبع: gazettereview

۱۰ پیشرفته ترین کشور دنیا از نظر فناوری را بشناسید


(مشاهده ۱ نفر, فقط امروز)
هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

مجله کسب و کار بازدهی...
ما را در سایت مجله کسب و کار بازدهی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس bazdehi بازدید : 374 تاريخ : پنجشنبه 12 مرداد 1396 ساعت: 19:04