از بهینه سازی صفحات تشکر در بازاریابی محتوایی چه می‌دانید؟

ساخت وبلاگ

مدت‌ها است که بازاریابی محتوا به یکی از مهم‌ترین بازاریابی‌های فضای آنلاین تبدیل شده‌است. پیشتر، در مجموعه مقالات بازاریابی محتوا به معرفی این شاخه از بازاریابی و فاکتورهای مهم در آن پرداختیم. در این مقاله قصد داریم شما را با صفحات تشکر و نحوه‌ی بهینه‌سازی صفحات تشکر آشنا کنیم.

از بهینه سازی صفحات تشکر در بازاریابی محتوایی چه می‌دانید؟

بگذارید کمی درباره‌ی بهینه‌سازی صفحات تشکر صحبت کنیم. مقصود از صفحات تشکر، صفحه‌ی تایید یا آن صفحه‌ای است که مشتری، پس از پاسخ دادن به درخواست عملکرد شما، به آن وارد می‌شود.

صفحات تشکر سه نوع اصلی دارند:

۱. صفحه‌ی تایید:

مشتری شما اطلاعات تماسش را وارد کرده‌است تا یک کتاب الکترونیکی را به‌دست بیاورد یا برای یک وبینار ثبت نام کند. او به این درخواست پاسخ مثبت داده است و وقتی بر آن دکمه کلیک می‌کند به صفحه‌ی تایید وارد می‌شود.

مطلب مرتبط: ۶۰ روش افزایش ترافیک سایت که بسیار مهم است

۲. صفحه‌ی فرود (opt-in) ثبت ایمیل:

کار درستی انجام داده‌اید. مشتریان بالقوه‌ی شما اعلام می‌کنند آن‌چیزی را برمی‌گزینند که در اختیارشان قرار داده‌اید و می‌خواهند که در این چرخه حاضر باشند. آن‌ها نشانی ایمیل‌شان را وارد کرده‌اند و به یک صفحه‌ی تایید یا صفحه‌ی تشکر هدایت شده‌اند.

۳. صفحه‌ی تشکر پساخرید:

این صفحه همان جایی‌است که مشتریان شما پس از خرید یک کالا یا خدمات به آن هدایت می‌شوند.

اولویت نخست ما

مهم نیست در مورد کدام نوع از صفحات تشکر صحبت می‌کنیم، یک چیز همیشه ثابت باقی می‌ماند. وقتی یک مشتری به صفحه‌ی تشکر شما دست پیدا می‌کند، احتمالا در همان زمان است که بهترین فکر را در مورد شما می‌کند و اعتماد بیشتری به شما می‌کند. از این رو بهتر است از این فرصت نهایت استفاده را ببرید.

در اینجا چند راه برای این منظور ارائه شده است. دکمه‌ی اشتراک‌گذاری شبکه‌های اجتماعی را در این صفحه بگنجانید. نیازی به فکر کردن نیست. حواس‌تان باشد دکمه‌های شبکه‌های اجتماعی‌تان به صفحه‌ی فرودتان پیوند خورده باشد نه صفحه‌ی تشکر. در غیراین‌صورت ممکن است مشتریان سهواً خواهی نخواهی lead magnet شما را به اشتراک بگذارند و افراد بدون آن‌که آدرس ایمیل‌شان را در اختیارتان قرار دهند یا خریدی داشته‌باشند بتوانند به محتوای خوش ساخت شما دسترسی پیدا کنند.

از بهینه سازی صفحات تشکر در بازاریابی محتوایی چه می‌دانید؟

حتما به مشتریان بگویید که دقیقا چگونه می‌توانند با محتوا یا محصولی که برایش ثبت‌نام کرده‌اند مرتبط شوند. شاید به‌نظر احمقانه بیاید ولی نام آن محصول/ کتاب الکترونیکی/ پیشنهاد را در این صفحه ذکر کنید. به این طریق مطمئن می‌شوند که مسیر را به‌درستی طی کرده‌اند.

مطلب مرتبط: راهنمای افزایش بازدید سایت :۲۰ روش افزایش ترافیک سایت که نمی‌دانستید

درباره‌ی دکمه‌های اشتراک‌گذاری شبکه‌های اجتماعی باید موارد دیگری را نیز برای‌تان بگویم. یک استراتژی سریع و ساده برای این‌که مراجعه‌کنندگان به سایت شما از دکمه‌های اشتراک‌گذاری موجود در صفحه‌ی تشکرتان استفاده کنند این است که محتوای دانلود شده در یک افزونه (تب) یا پنجره‌ی جدید بازشود. این کار به بازدیدکنندگان‌تان فرصت می‌دهد تا بدون خروج از صفحه‌ی تشکر محتوای شما را بخوانند و از آن استفاده کنند.

پس از این‌که محتوا در افزونه یا پنجره‌ی جدید باز شد و رضایت آن‌ها را جلب کرد، آن‌ها می‌توانند به صفحه‌ی تشکر برگردند و بر روی یکی از دکمه های اشتراک‌گذاری کلیک کنند. به‌عبارت دیگر، اگر همچنان از مطالعه یا خرید محتوای شما هیجان‌زده باشند و این دکمه‌ها در افزونه یا پنجره‌ی قبل در دسترس باشد، شما شانس بیشتری دارید که آن‌ها به گسترش کلام‌تان کمک کنند.

ضمنا، از این‌که در صفحه‌ی تشکر سایت‌تان درخواست دیگری از مشتری داشته‌باشید، نترسید. این درخواست می‌تواند هر یک از موارد ذیل باشد:

۱. ثبت‌نام در بلاگ شما.

اگر کلمات کلیدی محتوای‌تان را منتشر کرده باشید، این دعوت به عمل (CTA) می‌تواند مشتری‌تان را در این فرآیند همراهی کند و به پیش ببرد.

۲. دوره‌ی ۳۰ روزه‌ی آزمایشی

(توصیه: سعی کنید از چیزی شبیه به ۲۷.۵ روز آزمایشی استفاده کنید چون دوره‌ی ۳۰ روزه در ۲۰۱۶ استفاده می‌شد.) حتما در طول دوره‌ی آزمایشی با یک ایمیل پاسخ خودکار با مشتری بالقوه‌تان ارتباط برقرار کنید تا آن‌ها را در جریان ماجراجویی خریدارانی قرار دهید که به سختی برای جمع‌آوری‌شان تلاش کرده‌اید.

۳. لینک‌های نظرسنجی

نظرسنجی‌ها می‌توانند در ساخت شخصیت واقعی خریداران بسیار مفید باشند. در این‌جا یک نکته‌ی حرفه‌ای را با شما درمیان می‌گذاریم: در صفحه‌ی تشکرتان، بهترین توصیفات‌تان را نیمه‌ی بالایی صفحه‌تان (above the fold) قرار دهید و درست در زیر آن لینکی قرار دهید که به نظرسنجی پیوند خورده‌باشد تا در این شخصیت‌شناسی به شما کمک کند. بازهم، حواس‌تان باشد که این نظرسنجی در یک افزونه یا پنجره‌ی جدید باز شود تا مشتری بتواند به این صفحه بازگردد.

در صفحه‌ی تشکرتان، می‌توانید به بیش‌فروشی (up-sell) یا فروش متقاطع (cross-sell) اقلام مشابه هم بپردازید. یک تکنیک خوب در این بخش این است که در این صفحه کد کوپن‌هایی برای دیگر پیشنهاداتی قرار دهید که با محتوای درخواستی مشتری‌تان همسو است.

مثلا زمانی را در نظر بگیرید که در فروشگاه در صف صندوق هستید: ‘ نگاه کن، نمی‌دونستم تیک‌تک این طعم رو هم تولید می‌کنه … حالا که اینجا هستم و کیف پولمم دستمه، پس بذار این رو هم بخرم.”

استراتژی دیگری که به‌خوبی نتیجه می‌دهد این است که (در صفحه‌ی تشکرتان) به بهترین یا مرتبط‌ترین پست‌های بلاگ‌تان لینک دهید. حال که اعتماد آن‌ها را به‌خود جلب کرده‌اید، خودتان را به‌عنوان یک شخصیت صاحب مقام، بیشتر ثابت کنید و از این فرصت برای نشان دادن بخشی از مسیر خریداران استفاده کنید که به پیشرفت کمک می‌کند.

مطلب مرتبط: چه چیزهایی از سئو به شما نمی‌گویند

عذر می‌خواهم که مجبورهستم این‌قدر ساده صحبت کنم ولی: وقتی یک محتوای قابل دانلود ارائه می‌کنید، یک گزینه‌ی دانلود فوری در اختیار مشتری قرار دهید و یک لینک هم به ایمیل او ارسال کنید که بعدا اگر خواست بتواند محتوا را دانلود کند.

ممکن است مشتری در زمان خرید قادر به بازکردن یا مطالعه‌ی محتوا نباشد. ارائه‌ی محتوا از طریق ایمیل، بدون دردسر پیدا کردن مکان فایل دانلود شده، امکان دسترسی به آن را فراهم می‌کند. این مورد زمانی به‌کار می‌آید که فرد فراموش کرده‌است برای چنین محتوایی درخواست داده‌است.

خلاصه‌ی کلام این‌که اگر مشتری‌تان در صفحه‌ی تشکر شما قرار دارد، پس راه را درست رفته‌اید که او را به اینجا رسانده‌اید. از این لحظه بهره بگیرید. از آن‌ها تشکر کنید، ولی آن‌ها را برای پذیرفتن فرصتی که در اختیارشان قرار می‌دهید، مجبور نکنید.


ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – فاطمه بختیاری دزفولی

منبع: business2community

از بهینه سازی صفحات تشکر در بازاریابی محتوایی چه می‌دانید؟


(مشاهده ۲ نفر, فقط امروز)
هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

مجله کسب و کار بازدهی...
ما را در سایت مجله کسب و کار بازدهی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عباس bazdehi بازدید : 218 تاريخ : دوشنبه 22 خرداد 1396 ساعت: 9:41